Rytíři z kamene - Brezina, Thomas (Dračí meč, 2011)
Kamenní rytíři útočí! Leon nezaváhá ani na okamžik a staví se proti nim. Ale je sám proti celé armádě - jak tohle dopadne? Leon na tebe čeká v Neviditelném světě! Tvé úkoly na cestě dobrodružstvím ti pomůže řešit kouzelný meč.