Hostitel - Meyer, Stephenie, 1973- (Tatran, 2009)
Náš svět napadl neviditelný nepřítel. Lidé se mění na pouhé hostitelské tělo a jejich mozek ovládne vetřelec. Když vetřelci dopadnou i Melanii, jednu z mála přežívajích "divokých" lidí, dívka nepochybuje, že nastal její konec.