Zelená kniha pohádek - Lebdušková, Jana (Barbie, 2009)
Ahoj! Vítáme tě v pohádkovém světě plném fantazie! V této knize bude tvou průvodkyní Willow, strážkyně Kouzelného lesa. Bude ti vyprávět čtyři pohádky: Zpívající strom, Dráček Ohníček, Kouzelný jednorožec a Duhová archa.