Příšerné příběhy z Černé lodi - Priestley, Chris (Argo, 2011)
Autor úspěšné knihy Příšerné příběhy strýce Montaguea přichází s další sbírkou strašidelných historek pro mladé i starší čtenáře. Tentokrát je vypravěčem mladý námořník, který se uprostřed bouřlivé noci objeví v málo navštěvované krčmě.