Psychologická encyklopedie. Aplikovaná psychologie : aplikovaná psychologie ; Bohumila Baštecká (ed.) - Baštecká, Bohumila (Portál, 2009)
Publikace sestavená týmem našich předních odborníků představuje v ucelených statích současný stav bádání v oblasti aplikované psychologie a některých souvisejících disciplín. Obsah je strukturován do tematických bloků s jednotlivými hesly.Tato moderní encyklopedie by neměla chybět v knihovnách psychologů, psychiatrů, psychoterapeutů a dalších odborníků v pomáhajících profesích. Užitečným pomocníkem se může stát pro studenty psychologie a dalších humanitních oborů.PhDr. Bohumila Baštecká, Ph.D., je klinická psycholožka s praxí v sociálních službách. V současné době působí a vzdělává v oblasti psychosociální krizové pomoci po neštěstích, supervize, standardů kvality a dalších sociálních a zdravotních témat.