Dobrý manžel -- který nemlsá - Jakoubková, Alena (Moba, 2010)
Měla se stát lékařkou, ale vzepřela se rodinné tradici, a přesto že ji vykázali z domu, stala se herečkou. Luboš jí vstoupil do živ ota náhodou, a kdyby nebylo matičky přírody, rychle by ho z něj za se vyšachovala. Jenže dítě na cestě. Adriena kývla na sňatek, i kd yž tušila, že ji nic dobrého nečeká. Tušení bylo prorocké