Král Artuš - Kopl, Petr, 1976- (Komiks, 2010)
Král Artuš, kouzelník Merlin, Lancelot a ostatní rytíři kulatého stolu ožívají v novém komiksovém zpracování. Vydejte se s nimi do časů čarodějů a tajemných sil, kdy se mýty stávaly skutečností. Prožijte středověké dobrodružství s králem Artušem a poznejte magickou sílu meče Excaliburu.