Město malérů - Queen, Ellery (Naše vojsko, 2012)
Spisovatel Ellery Queen přijíždí do malého amerického městečka, aby zde našel námět ke své nové detektivce. Ubytuje se pod smyšleným jménem v Domě malérů. Zpočátku se zdá, že hrozivá přezdívka, kterou toto obydlí získalo, už ztratila své opodstatnění. Postupem času však Ellery Queen zjišťuje, že si do Domu malérů přece jen našel cestu zločin.