Shrek - zvonec a konec, aneb, Jak to bylo (ve filmu) - Hapka, Cathy (Egmont, 2010)
Dalších filmové osudy zeleného zlobra Shreka. Tentokrát uzavře smlouvu s prohnaným skřítkem Rampelníkem. Pro mladší děti