111 příběhů s hádankou - Hejná, Olga (Albatros, 2012)
Taky se vám zdá, že svět je plný hádanek? A vidíte, právě proto se mi na něm líbí. Pořád mě baví ty záhady luštit a řešit. V naší rodině to všichni vědí a táta říká, že to mám po babičce. Sotva strýc Ruda vkročí do dveří, už na prahu volá: "Mám pro tebe hádanku, Lízo! Připrav se!" A Líza nejen luští, ale podělila se v knížce o hádanky i se čtenáři. Dala jich dohromady sto jedenáct! 111 veselých příběhů s hádankou pro pobavení a k zamyšlení pro prvňáčky, ale určitě i pro vnímavé a zvídavé mladší děti. Knížka, která potěší i starší generace. Knížka pro děti, jejich rodiče i prarodiče!