Andělské pohádky : na dobrou noc - Civardi, Anne (Synergie, 2011)
Tajuplné a působivé příběhy spolu s postavami a prostředím, v němž se odehrávají, bezesporu podnítí představivost každého dítěte. Nenásilné meditační a vizualizační techniky, které vám kniha rovněž nabízí, posílí u dětí tvořivost a sebedůvěru a zároveň jim pomohou se uvolnit, což jim zajistí klidný spánekKniha obsahuje 22 skvěle ilustrovaných příběhů týkajících se celé řady inspirativních témat - od víry ve vlastní schopnosti až po prožívání radosti ze společné práce. Objevte svět pohádkových postav, jako jsou nebojácní cirkusoví artisté, záhadní princové a princezny a odvážní objevitelé. Každý příběh je doplněn poselstvími, která vystihují jeho pozitivní význam.