Malý princ a Vagónová planeta : nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho : podle animovaného seriálu. - Dorison, Guillaume (Mladá fronta, 2013)
Vagónová planeta vypadá jako obří horská dráha - spleť kolejí pro vlaky, kterými se obyvatelé dopravují odkudkoli kamkoli. Jenomže od jisté doby začínají zlobit výhybky - a to je pro planetu hotová pohroma. Výhybkář Hannibal jako by se pomátl - ale kdepak, je jenom pod špatným vlivem zlého Hada. Naštěstí je tu však Malý princ, Liška a Hannibalova dcera Rosetta...