Kočičí holka. Nový začátek. - Brezina, Thomas, 1963- (Fragment, 2010)
Katie je nositelkou kočičích genů, které jí aplikovali její rodiče, biochemici. Žije na malém ostrově St. Jeremy se strýcem a babičkou, kteří se jí ujali po tragické smrti jejích rodičů před mnoha lety. Pohodu narušují neznámí nepřátelé, kteří se jí chtějí zmocnit pro její zvláštní schopnosti.