Nic vážného - Lévy, Justine (Jota, 2011)
O ženě bojující s bolestnými milostnými vzpomínkami a závislostí na drogách Román Nic vážného je dílem dcery spisovatele Bernarda-Henriho Lévyho. Justine se vdala za syna otcova přítele Raphaela, jenž v knize vystupuje jako Adrien. Autorka se v románu skrývá pod jménem Louise.