Tak ta už to máš, holčičko, spočítaný! - Marinovová, Zita (Čas, 2010)
Tato kniha je plná rozchodů, zrady, intrik a rozličných osobních tragédií... S odstupem času (někdy už druhý den, jindy za deset, dvacet let) se dá každá taková událost podat jako docela vtipná historka