Anton a Jonatán - Gaarder, Jostein, 1952- (Albatros, 2014)
Anton a Jonatán jsou nejlepší kamarádi. Jezdí spolu po městě, vydají sena Měsíc a na mořské dno. Jsou pořád spolu. Jednoho dne se ale něco stane