Kočka Sára a její přátelé - Kučerová, Naďa, 1965- (Druhé čtení, 2010)
Příběh Sáry začíná ve chvíli, kdy ji odvedou ještě jako koťátko od maminky a sourozenců a dostane se k novým majitelům. Co všechno prožívá, co cítí, jak si zvyká v novém domově, kde a jak poznává nové kamarády, se dočtete postupně. Poznáte Katku, kosa, kocourka Oskara a mnoho dalších dvounohých i čtyřnohých kamarádů. Každá kapitola vás znovu překvapí i pobaví, s každou budete víc rozumět vašim domácím mazlíčkům. V knížce o zvířátkách nechybí ani dobrodružství a napětí a vše dobře dopadne, protože přátelství a kamarádství jsou zdatní a silní pomocníci. Napsáno s láskou pro všechny děti, které mají své kočičí nebo psí přátele, i pro děti, které by je chtěly mít.