Kmotra - Adams, Carrie (Rybka, 2008)
Tessa Kingová prožívá nejlepší období svého života. Problém je, že to sama neví. Moderní a nezávislou ženu nic nesvazuje. Snad kromě jejích přátel a čtyř kmotřenců. Je okouzlující, vzdělaná a svobodná. Mohla by přijmout každé pozvání, pustit se do každého dobrodružství. Jenže ona váhá. Zatímco její přátelé se zmítají uprostřed partnerských a rodičovských krizí, Tessa, vždy připravená pomoci, se nepozorovaně ocitá ve víru jejich problémů, odkud není cesty zpět.