Deník mimoňky. Příběhy neoblíbené pařičky. - Russell, Rachel Renee (Mladá fronta, 2012)
Druhý stupeň základky je boj. Zvlášť, když jsi ve škole jen o trochu oblíbenější než plíseň ve sprchách a život ti ničí proradná rivalka, která si brousí zuby na kluka tvých snů. A do toho začíná párty sezona, a tebe pořád nikdo na nejdůležitější událost podzimu nepozval. O tom by mohla (a bude!) vyprávět třináctiletá Nikki. Jak se stát hvězdou večírků, okouzlit svého idola a navíc být tou nejsuprovější kámoškou na světě, i když ještě pořád nemá ten mobil, co si přeje už celé věky. No, co si budeme povídat, prostě parádní recept na katastrofu!