Druhá šance, lásko! - Benková, Jana, 1970- (Brána, 2014)
Sašu při zkoušce šatů v butiku její kamarádky vyvede z míry muž, který ji se zájmem sleduje z ulice výlohou. Když ji Alex, jak se představil, osloví, Saša, uchvácená jeho šarmem, se chová jako majitelka obchodu, a vymyslí si falešné jméno, aby mu zatajila, že žije pouze v malém domku se sestrou a jejím malým synem. Alex ji pozve na rande, ale Saša dlouho netuší, že ani on není bez tajemství. Kniha o tom, jak a kdy se ve vztahu stává z dívky skutečná žena a o tom, zda máme dávat druhou šanci chlapovi, který nás už jednou zklamal