Jako šelma : když je sex jenom iluzí a láska zbožným přáním - Struhárová, Jana (Brána, 2014)
Autorka s nadhledem a vtipným sarkasmem zpracovala příběh o třicetileté učitelce, kterou opustí muž a současně přijde o zaměstnání. Se zničeným sebevědomím hledá své místo v životě a sáhne po práci, kterou vždy pohrdala - přijme zaměstnání ve firmě poskytující erotické audiotexové služby. Ze šedé myšky je rázem divoká šelma, o kterou mají zájem tisíce mužů, a tak není divu, že se mezi klienty objeví někdo, o kom si myslí, že ho dobře zná a může ho milovat. Omyl! Z příjemného muže se vyklube psychopat a ona hledá útěchu na blogu, kde zveřejní své zážitky. Osloví ji tajemný muž a ona se zamotává do víru dalších nevšedních událostí.Kniha tak trochu o sexu bez sexu a o lásce bez lásky, s netradiční a překvapivou pointou.