Obrazy ze Starého zákona - Fučíková, Renata, 1964- (Albatros, 2014)
Bohatě ilustrovaná autorská kniha provází čtenáře světem Starého zákona od stvoření světa až po návrat vyvoleného národa do Jeruzaléma srozumitelným ale přesto důstojným způsobem