Muž bez ženy není člověk - Brycz, Pavel, 1968- (Mladá fronta, 2014)
Upřímná, humorná a bravurně napsaná kniha o vztazích mezi muži a ženami. Příběh muže jménem Martin Samko, který čelí nebývale silnému ataku krize středního věku