Střídavé štěstí (Vysočina, 2012)
Střídavé štěstí je další povídková kniha oblíbených autorů první poloviny minulého století, jejichž příběhy vyprávějí o tom, kolik trápení musí člověk unést, aby neklesl, kolik odvahy a vůle je třeba vynaložit, aby mohl znovu vykročit