Nezbedné kůzlátko : [první velký příběh pro malé čtenáře] - Kelly, Mary (Příběhy se šťastným koncem, 2016)
Příběh se šťastným koncem, který se skutečně stal! Během procházky na útesy si Harry a jeho teta všimnou horské kozy, která uvízla na skále. Brzy zjistí, že na římse uvízlo i malé kůzlátko. Jak se tam malý nezbeda ocitl? A dokáže se sám dostat nahoru? Chlapci i tetě je po chvilce jasné, že bude třeba přivolat pomoc. Speciálně vycvičení záchranáři se okamžitě pustí do akce. Odvážně se spustí po stěně útesu k vystrašenému kůzleti. Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka