Česká republika : města a obce, tradice, historie, památky, turistika, současnost. (Proxima Bohemia, 2016)
Výpravná kniha o městech a obcích České republiky je rozdělena na dva díly a jsou v ní přehlednou formou prezentovány všechny města a obce České republiky - jejich historie, památky, tradice, lidová tvorba, kultura, zajímavosti a jejich současný rozvoj. Celá řada informací může být poutavá jak pro turisty, tak pro místní rodáky