Malý princ a planeta Okidů : nová dobrodružství inspirovaná nesmrtelným příběhem Antoina de Saint-Exupéryho - Gonnard, Christel (Mladá fronta, 2015)
K planetě Okidienů se blíží kometa Siffreo a hrozí katastrofická srážka. Odvrátit neštěstí může jen král Okodo, který vládne magickými schopnostmi a dokáže kometu odrazit zpět do vesmírného prostoru. Jenomže král záhadně zmizel! Královna Okoda má sice o svého chotě starost, ale nezdá se, že by se po něm příliš sháněla. A proč se tak nápadně zajímá o magické schopnosti Malého prince? Jako vždy za vším stojí vliv zlého Hada a Malý princ, Liška a Okimi svádí souboj s časem, aby zabránili tomu nejhoršímu