Bon appétit!, aneb, Lekce francouzské kuchyně (Apetit na cestách, 2013)
Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates.