Psí ráj. Saša - Harper, Aimee (CooBoo, 2011)
Druhý díl nové zvířecí série Psí ráj. Bella má zase malér. Před významnou psí přehlídkou přišli do Psího ráje dva stejní bílí bišonci. Belle se ale popletli a teď neví, který je Saša a který Sisi. Podaří se Belle vrátit pejsky jejich pravým majitelům, než přehlídka začne?