Koho sežere vlk? : 7 pohádek, jak je znáte i neznáte - Stará, Ester, 1969- (65. pole, 2017)
Ježibaba si brousí zuby na Jeníčka, možná i Mařenku, dědek s bábou a celou jejich partou mají zálusk na řepu, Otesánek slupne, na co přijde. A koho sežere vlk?