Hledání dokonalé lásky.. - Probst, Jennifer (Ikar, 2015)
Kennedy Asheová je spolumajitelkou seznamovací agentury, umí zorganizovat jakoukoliv společenskou akci a i z nejupjatějšího chlapíka dokáže vykouzlit sebevědomého muže. Vědec, Kennedyin nejnovější klient, by však mohl být oříšek..