Život s alzheimerem : autentické svědectví : pohled do srdce, duše a mysli člověka, který žije s Alzheimerovou chorobou - Taylor, Richard, 1943- (Ikar, 2015)
Kniha nabízí zcela ojedinělý pohled do často nepochopitelného světa pacientů s Alzheimerovou chorobou a pomáhá změnit přístup k nemoci, jejíž výskyt se stárnutím populace stále narůstá