Elementy harmonie : my little pony : přátelství je magické : oficiální průvodce - Snider, Brandon T. (My little pony, 2015)
V tomto nádherně ilustrovaném průvodci se dozvíte všechno, co jste si kdy přáli vědět o kouzelném světě My Little Pony. Od historie zrodu světa poníků přes biografie postav, mapu Equestrie a souhrn epizod i texty písní, až po exkluzivní rozhovory s tvůrci a zajímavosti ze zákulisí vzniku oblíbeného seriálu a práce na něm. Kniha Elementy harmonie zaujme všechny fanoušky My Little Pony bez rozdílu věku