Sněžná slepota - Follett, Ken, 1949- (Nejlepší světové čtení, 2006)
Svazek obsahuje zkrácené verze čtyř úspěšných románů různých žánrů od světových autorů. Jednotlivé tituly jsou doplněny stručnými informacemi o jejich tvůrcích