Danda má hlad - Březinová, Ivona, 1964- (Nebojím se písmenek, 2014)
Otík by si moc přál domácí zvířátko, ale místo toho dostane kytku. Kytku? Říkáte si asi zklamaně. Jenomže ona Danda (tak se totiž jmenuje) není kytka ledajaká, ale masožravá, a má pořád hlad, a roste, a veliká masožravá kytka, natož hladová, znamená veliké starosti. Jak tohle jenom dopadne?