Šťastný života běh : zápisky ultraběžce - Škorpil, Miloš, 1954- (Mladá fronta, 2016)
Ve své nové knize Miloš Škorpil popisuje, co zažívá běžec na trase ultramaratonu nebo při několikadenních závodech, kdy pro únavu a vyčerpání ani pořádně neví, zda se mu to všechno jenom nezdá. Zároveň jde o autentické svědectví z dob, kdy s běháním ultra začínal a kdy pochopil, že běh může člověku otevřít cestu ke šťastnému životu. A o tuto zkušenost se nyní hodlá podělit i s námi