Cukrová vata - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2007)
Dívka Floss zůstává po odchodu maminky s tátou. Jejich bezstarostný život však ukončí nečekaná nehoda a z Floss a jejího táty se ze dne na den stanou bezdomovci. Pomůže jim někdo?