Logopedie. Žežicha se neŘíká. žežicha se neříká - Stará, Ester, 1969- (Fragment, 2014)
Procvičujte si se svými dětmi správnou výslovnost a rozvíjejte jejich komunikační dovednosti. S obrázkovou Logopedií - Žežicha se neříká to bude zábava!- hravé básničky a písničky- zábavné úkoly a hádanky- veselé obrázky