Manželova žena - Corry, Jane (Mladá fronta, 2017)
Mladá právnička Lily je odhodlaná bojovat za své manželství, i když je postaveno na lži. Tuší, že její manžel Ed ji ve skutečnosti nemiluje, a pak je tu ta záležitost s jejím bratrem, jehož smrt je tabu. A co teprve Joe, první klient, kterého má Lily před soudem obhajovat, muž obžalovaný z vraždy své přítelkyně, jenž ji nevysvětlitelně přitahuje..