Helenčino pečení : sváteční cukroví - Vybíralová, Helena (Nakladatelství Josef Vybíral, 2015)
Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! Padesát sedm receptů na linecké květinky, žloutkové dortíčky, čokoládová srdíčka, rohlíčky s mandlovým krémem, medové kornoutky, kávové pusinky nebo mandlové slzičky i řadu cenných rad najdete v její nové knížce