Šamanský bubínek - Pospíšilová, Jarmila, 1965- (Krimi (MOBA, 2015)
Marie Kovandová se nechá zlákat kamarádkou a společně začnou navštěvovat Ženský kruh. Je to neformální skupina, která se věnuje ezoterickým praktikám, muzikologii, meditacím. Přes prvotní skepsi je Marii ve společnosti těchto žen dobře a s nadšením se chystá na další setkání. Jenže jedna z jejích nových přítelkyň je zavražděna. Co se přesně stalo, kdo je vrah a proč musela Soňa zemřít?