Já a pan Jones - Diamond, Lucy (Domino, 2015)
Je pro mě pan Jones opravdu pan Pravý? Tuto otázku si kladou tři různé ženy - Izzy, Alicia a Emma. Každá z nich totiž miluje jednoho ze tří bratrů Jonesových... Izzy ví, že Charlie Jones je sice okouzlující, ale také nepříliš spolehlivý. A flirt je jeho druhá přirozenost. Manželství s Hughem nepřináši Alicii dostatek radosti a ani Emmin vztah s Davidem není ideální: od okamžiku, kdy se neúspěšně pokoušejí o dítě, vstoupí do Emmina života pokušení..