Manžel, který štěká, taky kouše - Jakoubková, Alena (MOBA, 2017)
Když šestnáctiletá Sonja neplánovaně otěhotní, převrátí to život naruby nejen jí. Pro rodiče je to tragédie a za dceřin poklesek se stydí, takže ji záhy odklidí k tetě do města na druhém konci republiky, navíc ji přinutí, aby dítě ihned po porodu dala k adopci. Sonja pod nátlakem udělá, co si rodiče přejí, ale nikdy jim to neodpustí