Solární baroni II.. - Vitásková, Alena, 1956- (Olympia, 2017)
Kniha je volné pokračování Organizovaného zločinu, který musí být překryt ještě větším zločinem, aby skuteční aktéři nebyli potrestání a naopak mohli pokračovat v tunelování veřejných financí. Druhá část trilogie popisuje způsoby likvidace nepohodlných osob, které se novodobé mafii připletou do cesty