Život není kabaret.. - Wilson, Jacqueline, 1945- (BB/art, 2016)
Hetty Featherová začala novou kapitolu svého životního příběhu. Poté, co se svou milovanou kamarádkou Elvírou uprchla z Tangelfieldova pojízdného cirkusu, se snaží uchytit jako estrádní umělkyně velkolepého kabaretu Cavalcade. Hetty s Elvírou se brzy stanou jeho hvězdami vedle ostatních skvělých čísel - jedním z nich je i představení Hettyina starého známého, Bertieho. Brzy se však ukáže, že kabaret není bezpečným místem, a Hetty má co dělat, aby ochránila svou milovanou Elvíru, která touží po normálním dětství. Hetty se zároveň snaží porozumět svým citům k Bertiemu - a také k Jemovi, na kterého nikdy nezapomněla. Hetty sní o úžasné budoucnosti pro sebe i pro Elvíru. Z dálky svítí jasná světla Londýnského divadla. Stane se Hetty skutečnou hvězdou?