Láska mezi řádky - Picoult, Jodi, 1966- (CooBoo, 2017)
Hlavní hrdinka Delilah žije poté, co otec opustil rodinu, jen se svojí matkou. Snad i proto je jí blízká pohádková kniha, kterou objevila ve školní knihovně a v níž hlavní hrdina princ Oliver rovněž vyrůstá sám bez otce. Delilah už tuto knihu četla tolikrát, že ji zná téměř nazpaměť, proto ji překvapí, když jednou otevře knihu a něco je jinak. Hlavní hrdina Oliver na ni promluví a jejich společně strávené chvíle se postupně mění v lásku. Problémem je ale skutečnost, že zatímco Delilah je reálná osoba, Oliver je pouze postava v knize a oba se proto pokoušejí dostat Olivera ze stránek knihy do skutečného života. Má jejich snažení naději na úspěch nebo bude jejich vztah pouze dvojrozměrný?