Legie plamenů - Ryan, Anthony, 1970- (Host, 2019)
Pokračování napínavého fantasy románu, v němž dračí krev propůjčuje výjimečné schopnosti Krvožehnaným a kde probuzení bílého dragga může znamenat konec lidstva.