Tajnosti sborovny - Horáková, Naďa, 1962- (MOBA, 2019)
Sbírka úsměvných příběhů a fejetonů ze školního prostředí od zkušené autorky historických románů a detektivek a zároveň učitelky s dlouholetou praxí.