Vítejte u nás v lese! : týden plný příběhů - Wich, Henriette, 1970- (Kazda, 2021)
Sedm příběhů vhodných k předčítání o příhodách jedné rodiny žijící v hájovně u lesa s připojenou aktivitou, při které si děti procvičí paměť a dny v týdnu.