Libuše Šafránková : herečka našich srdcí - Čermáková, Dana, 1960- (Portréty (Imagination of People), 2021)
Jsou herci, kteří projdou mnoha filmy a nikdy si je už nepřipomenete, ale ji si pamatujeme od Barunky až po poslední velké filmy s Honzou Svěrákem. možná hrála méně než jiné herečky, ale většina věcí, ve kterých hrála, jsou národní filmové klenoty